10.05.2011

Arhavi 39. Kültür ve Sanat Festivali 2011 Hazırlıkları Başladı

Arhavi 39. Kültür ve Sanat Festivali  2011 Hazırlıkları BaşladıArhavi'de geleneksel olarak düzenlenen "Arhavi Kültür ve Sanat Festivali"nin 39'uncusu için hazırlıklar başladı.

Festival Komitesi ve Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu başkanlığında, Belediye Başkanlık makamında yapılan toplantıda, Ramazan ayının Ağustos ayına denk gelmesi nedeniyle festival tarihi 2-4 Eylül olarak belirlendi.


Hekimoğlu, uluslararası boyuta taşıma gayreti içinde oldukları festivalde her yıl bir önceki yıldan elde ettikleri kazanımlarla daha iyiyi ve daha güzeli başarmak için çalıştıklarını belirterek, "Bu yıl festivalimize daha bir farklılık kazandırma anlamında tüm arkadaşlarımızın, aldıkları görevleri layıkıyla yerine getireceklerinden hiçbir kuşkum yok. Burada şunu da belirtmek isterim, bu yıl festivalimizi ilçe merkezimizden biraz da tarihi ve turistik yerlerimize, köylerimize doğru kaydıralım isterim. Bu tarihi ve turistik yerlerimizin, ilçemizin uluslararası boyutta tanıtımında önemli bir etken olacağı kanısındayım. İlçemize gelecek olan yabancı konuklarımıza buraları göstererek, kendi ülkelerine döndüklerine buralarda yaşadıkları güzellikleri anlatmalarını sağlayalım" dedi.

Festival alanı konusunda yaptıkları girişimler sonucu sahil alanında 2 bin metrekare kapalı alana sahip 10 bin kişi kapasiteli bir festival alanı yapımına ileriki günlerde başlanacağını ifade eden Hekimoğlu, birçok sanatsal ve kültürel etkinliği de bu alana kaydıracaklarını söyledi.
haberler.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yeni yorum

Artvin Dailymotion Video

>