30.01.2011

Şavşat Veliköy Kar Üstü Karakucak Güreşleri 2011 Yapıldı

Şavşat Veliköy Kar Üstü Karakucak Güreşleri 2011 YapıldıŞavşat Veliköy Kar Üstü Karakucak Güreşleri 2011 Yapıldı16. Veliköy Kar üstü karakucak güreşleri 29.OCAK 2011 Cumartesi günü yapıldı.

Veliköy Muhtarlığı ve Veliköy Kültür Kalındırma ve Dayanışma Derneğinin ortaklaşa düzenlediği 16. Kar üstü karakucak güreşleri, 29.OCAK 2011 Cumartesi günü yapıldı.





Güreşleri;
Kaymakamımız Sayın Salih Altun, Garnizon Komutanı vekili Kd. Bçvş. Osman Çeribaş, Belediye Başkanı M.Naci Köroğlu, Artvin Orman Bölge Müdürü A. Köksal Coşkun, Artvin İl Çevre ve Orman Müdürü Etem Boz, Emniyet Amiri Hüseyin Güleç, Daire Amirleri, Sivil Toplum Örgütleri Temsilcileri ve çok sayıda vatandaş izledi. Güreşlere çok sayıda yerli ve yabancı güreşçi katıldı.

Açılış Konuşmasını Veliköy Köyü Muhtarı İrfan Avcı yaptı. Daha sonra Kaymakam Sayın Salih Altun bir konuşma yaptı. Kaymakam Sayın Altun Konuşmasında, Kayak merkezinin de yapılması ile kış sporlarının Şavşat’ta gelişeceğini belirtti.Ata sporu kar üstü karakucak güreşlerinin yapılmasında emeği geçenlere teşekkür etti. Kaymakam Sayın Salih Altun konuşmasının ardından, seyircilerle sohbet etti.
Kar üstünde kıran kırana geçen güreşlerde dereceye giren güreşçilere ödülleri verildi.Etkinlikler davul-Zurna,Akerdeon ve Tulum eşliğinde oynanan oyunlarla devam etti.

Türkiye nin ilk bayan tulum sanatçısı Filiz İlkay Balta tulumuyla izleyenlere keyifli anlar yaşattı.




Veliköy Güreşleri 2011 Etkinlikleri Tüm Fotoğraflar İçin Tıklayın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yeni yorum

Artvin Dailymotion Video

>