19.08.2010

artvin şehir merkezinden fotoğraflar slayt video temmuz-2010


artvin merkez resimleri 2010 slayt -www.artvinliyiz.net
Yükleyen livaneli0834. - Tüm sezonlar ve tüm bölümler

Resimlerle Artvin manzaraları slayt video


Resimlerle Artvin slayt  video-www.artvinliyiz.net
Yükleyen livaneli0834. - Tüm sezonlar ve tüm bölümler

15.08.2010

Borçka 11. Camili Saf Kafkas Arı ve Bal Festivali 2010 renkli görüntülerle sona erdi

Artvin'in Borçka İlçesi´ne bağlı Camili Köyü´nde, 11. Camili Saf Kafkas Arı ve Bal Festivali düzenlendi.
Macahel Eğitim-Kültür ve Dayanışma Vakfı ile Camili Çevre Koruma ve Geliştirme Derneği’nce ortaklaşa düzenlenen festivale, Artvin Valisi Mustafa Yemlihalıoğlu, AK Parti Artvin Milletvekili Ertekin Çolak, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mehmet Nasif, İl Emniyet Müdürü Muhsin Armağan, DSİ 26. Bölge Müdürü Sezai Sucu, TEMA Vakfı Onursal Başkanı Artvinli İşadamı Ali Nihat Gökyiğit, Halk Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın, İş Bankası Genel Müdürü ve çok sayıda davetli katıldı.

Borçka 11. Camili Saf Kafkas Arı ve Bal Festivali 2010  renkli görüntülerle sona erdi

22. Geleneksel Ardanuç Çuruspil Yaylası şenlikleri 2010 yapıldı

22. Geleneksel Karakucak Güreşleri ve Efkari Baba Aşıklar Şenliği 24-25 Temmuz 2010 tarihlerinde Ardanuç Çuruspil yaylasında yapıldı.
İki yıl aradan sonra gittiğim bu şenlikte de her şey çok güzeldi. Ülkemizin farklı yerlerinden gelen güreşçiler arasında kıran kırana yaşanan mücadeleler seyircilere heyecanlı saatler geçirmelerini sağladı. İlk gün havanın biraz yağışlı, biraz da soğuk olması şenliğe ilginin azaltacağı düşüncesini oluştursa da Curuspil yaylası Ardanuçluların buluşma noktası olmaya devam etti.

Arhavi festivalinde Eylem Şenkal ve Hakan Bilgin çay toplama yarışmasına katıldılar

Artvin'in Arhavi ilçesinde düzenlenen "38. Arhavi Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali"
Artvin'in Arhavi ilçesinde düzenlenen "38. Arhavi Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali" kapsamında yapılan çay toplama yarışmasında, manken Eylem Şenkal ile oyuncu Hakan Bilgin çay topladı.
Kavak köyünde tertip olunan ve 5 dakika içinde en çok çay toplayanların dereceye girdiği yarışma, bayanlar ve erkekler olmak üzere iki kategoride oldu.

Yarışmanın bayanlar kategorisinde, 19 kilo 200 gram çay toplayan Aysel Erin birinci, 18 kilo 2 gram çay toplayan Sibel Akçelik ikinci, 18 kilo çay toplayan Meryem Kalender, üçüncü oldu.

Artvin Dailymotion Video

>